Categorii
Intrebari de la cititori

Sfat in privinta montarii draperiei – senzatie camera inalta

Buna. Va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta draperiei. Atasez si cateva poze, daca puteti sa imi ziceti cum ar arata mai bine, cu draperie dintr-un perete in altul sau se poate lasa putin spatiu in stanga / dreapta tinand cont ca este si dulapul pe stanga care ar acoperi putin draperia. Este o grinda sus, credeti ca se poate monta o galerie dar fara a ocupa prea mult apoi din camera? Sau ar trebui sina? Precizez ca peretele are 4 m. Imi doresc ca in final draperia sa dea senzatia de camera mai mare / inalta. Multumesc anticipat pentru raspuns!


Intrebare de la Dana, pe adresa redactiei: Sfat in privinta montarii draperiei – senzatie camera inalta.

Poze:

2 răspunsuri la “Sfat in privinta montarii draperiei – senzatie camera inalta”

Buna, Dana!

Poti alege sa montezi o galerie pe toata lungimea peretelui, dar poti sa te limitezi si la una mai scurta care sa se opreasca pana in dulapul despre care vorbeai. Desigur ca, asa cum ai spus si tu, va trebui sa o montezi simetric si in raport cu peretele din dreapta. O draperie in culori inchise poate crea iluzia de ingustare a peretelui. De aceea iti recomand sa mergi pe un model in culori luminoase.

Cat despre dilema galerie sau sina, eu as prefera prima varianta, insa as monta-o sus, cat mai aproape de tavan, pentru a crea iluzia de camera inalta. Iar pentru a te asigura ca draperia nu va „manca” prea mult din incapere scoate din calcul perdelele. Iti recomand sa le inlocuiesti cu un set de storuri sau rulouri textile pe care le poti monta direct pe fereastra. Draperiile ar putea fi confectionate dintr-o stofa de grosime medie si in acest fel ar putea avea si rol de perdele.

SC.Lazar Total Constructii
Avem echipe de montaj draperii,jaluzele, inclusiv materiale draperii ,jaluzele, dumneavoastra va alegeti culorile si materialul detalii telefon 0768.088.8002
Catalin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *