Categorii
Intrebari de la cititori

Tamplaria este PVC nuc, parchetul stejar auriu. Se potrivesc?

Buna ziua. Renovez o locuinta si ma confrunt cu o dilema legata de tamplarie si parchet. Tamplaria este PVC nuc, iar sotul meu a cumparat parchet stratificat din stejar (auriu). Am pus cateva placi si nu sunt sigura ca se potriveste. Ce sfaturi imi puteti da? Multumesc.


Intrebare de la Gabriela, pe adresa redactiei: Tamplaria este PVC nuc, parchetul stejar auriu. Se potrivesc?

3 răspunsuri la “Tamplaria este PVC nuc, parchetul stejar auriu. Se potrivesc?”

Buna, Gabriela!

In principiu sau mai bine spus in varianta ideala, tamplaria trebuie sa aiba aceeasi culoare cu usile de interior. Si da, este indicat ca parchetul sa armonizeze cromatic cu cele doua. pe de alta parte, nu vad nicio problema in a asorta o tamplarie nuc cu un parchet in nuante de stejar auriu, mai cu seama atunci cand tamplaria ajunge sa fie oricum ascunsa ins patele perdelelor si draperiilor.

Buna seara, Gabriela
Nu considera ca fiind o dilema! Importante vor fi : culoarea usilor (pot fi asortate cu parchetul sau cu tamplaria – eu le-as asorta cu tamplaria; creeaza un contrast placut), mobilei, covorului, perdelelor si alte „accente de culoare” care vor da viata spatiilor tale.

Ma bucur foarte mult ca ai intervenit in discutie, Andreea! Sper ca raspunsurile sau mai bine zis sugestiile noastre sa o ajute pe Gabriela sa ia cea mai buna decizie 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *