Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau un apartament luminos, alb, sotul spune ca e monoton

Salut! Tocmai am achizitionat un apartament cu 3 camere cu suprafata de 70 mp si ne apucam de amenajare. Eu as vrea un apartament luminos, predominant alb (mai putin camera copilului), insa sotului i se pare prea monoton. Ce ne recomandati sa punem pe holul de la intrare si in bucatarie? Gresie sau parchet? Ce parere aveti de usi interioare albe? Sunt greu de intretinut? Asteptam sugestiile dumneavoastra precum si date de contact ale unor specialisti in design (din Galati).


Intrebare de la Giorgiana, pe adresa redactiei: Vreau un apartament luminos, alb, sotul spune ca e monoton.

Un răspuns la “Vreau un apartament luminos, alb, sotul spune ca e monoton”

Buna, Giorgiana!

Si eu prefer decorurile luminoase, insa nu neaparat pe cele albe. Exista multe nuante deschise, luminoase si placute care pot fi folosite pentru obtinerea unui decor insorit si plin de caldura. Pe de alta parte, trebuie sa recunosc ca si decorurile albe pot fi foarte frumoase, cata vreme albul este asezonat cu alte culori si nuante placute vizual. Si cum albul poate fi asortat extrem de usor cu majoritatea culorilor, n-ar trebui sa-ti fie greu sa gasesti combinatia perfecta. De exemplu, un interior imbracat in alb cu bej deschis arata foarte frumos si elegant, la fel ca un interior finisat si decorat in alb si gri. Ambele variante sunt deopotriva feminine si masculine si transmit liniste si lumina. Combinatii din care puteti alege sunt multe, asa cum ti-am mai spus, important este sa ajungeti la o intelegere, la un acord comun in privinta decorului final.

Usile albe sunt preferatele mele atat pentru ca sunt frumoase si elegante, cat si pentru ca, in opinia mea, se intretin mai usor decat cele inchise la culoare, dar, ce e mai important, schimba in bine orice decor. In varianta ideala acestea ar trebui asortate cu o plinta alba, indiferent de culoarea parchetului. Mai multe poti afla citind articolele urmatoare si comentariile din subsolul acestora:

https://www.casadex.ro/2015/09/de-ce-imi-plac-usile-de-interior-si-plintele-albe/

https://www.casadex.ro/2016/04/afla-cum-se-asorteaza-usile-de-interior-cu-parchetul-si-plinta/

Sa aveti spor in luarea deciziilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *