Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere culori mobila si covor in camera copilului?

Ce culoare sa aleg mobila si covorul in camera pustoaicei mele? Pe un perete are tapet „Urban jungle”, restul este zugravit alb si parchetul este stejar. Canapeaua pe care si-a comandat-o are culorile crem si gri. Multumesc anticipat.


Intrebare de la Marilena, pe adresa redactiei: Alegere culori mobila si covor in camera copilului?

2 răspunsuri la “Alegere culori mobila si covor in camera copilului?”

Buna, Marilena!

Eu as alege o mobila crem sau intr-un furnir foarte deschis de lemn sau intr-o combinatie dintre cele doua. Ideea este sa eviti mobila in culori aprinse, inchise si stridente. Nu uita ca pustoaica ta este in crestere si daca acum o poate incanta o mobila rosie, sa zicem, peste cativa ani poate sa regrete alegerea facuta. Gusturile se schimba in timp si cu atat mai mult la cei mici, care sunt in crestere si constanta dezvoltare si schimbare. De aceea recomandarea mea este sa alegi ceva neutru si care sa poata fi asortat cu usurinta cu orice alta culoare. Cine stie, poate peste cativa ani fiica ta va vrea sa-si zugraveasca unul dintre pereti in bleumarin sau in ciclam. Trebuie sa fii pregatita si sa te asiguri ca nu vei fi nevoita sa schimbi si mobila din camera ei, pe motiv ca nu se asorteaza cu peretii 🙂

Sa aveti spor la amenajat si decorat!

Uitasem de covor. Acesta poate fi gri sau crem, in opinia mea sau poate fi o pata de culoare care sa se regaseasca si sub forma uneia dintre culorile prezente in imprimeul tapetului „urban jungle” despre care vorbeai.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *