Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere culori usi interior si parchet, am tocaria nuc inchis

Buna, ce culoare ar trebui sa aleg la usile de interior si parchet avand tocaria exterioara nuc (inchis)? As merge pe alb caci spatiile la casa sunt mici (au gresit proiectul si am reimpartit totul neavand bani de mansarda). Acum toate incaperile dau intr-un living micut in care se intra direct de afara. Va rog sa ma ajutati sa transform acest dezastru in ceva mic si cochet, precizez ca am platit scump aceasta constructie ce este departe de ceea ce doream.


Intrebare de la Cristina, pe adresa redactiei: Alegere culori usi interior si parchet, am tocaria nuc inchis.

Un răspuns la “Alegere culori usi interior si parchet, am tocaria nuc inchis”

Buna, Cristina!

Imi pare rau sa aud ca inca nu ai terminat de construit si amenajat casa si esti deja nemultumita de ea. Sper ca pana la final sa reusesti sa te acomodezi cu noua compartimentare interioara, dar si de amenajare si decorul acesteia.

Si eu as merge pe usi albe, unde este neaparata nevoie de ele. Unde te poti lipsi de usi, scoate-le din calcul. De pilda, poti renunta la evetualele usi ce dau din living spre hol. la o adica, ai putea renunta chiar si la usa ce da din bucatarie in living.

Si la parchet as merge, desigur, tot pe nuante deschise. Culoarea mierii este luminoasa si transmite caldura in acelasi timp, asa ca o poti lua in calcul. In general, axeaza-te pe nuante deschise dar calde: culoarea untului, galben solar, galben miez de banana etc.

Iar ca sa te pot ajuta mai mult de atat, as avea nevoie de schita si eventual niste imagini ale casei in stadiul actual.

Iti urez sa ai spor la amenajat si decorat si sa te bucuri de casuta ta 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *