Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa pentru tencuiala mecanizata in Ilfov

Buna ziua. Am construit o casa P+M la rosu in comuna Berceni judet Ilfov. Puteti sa imi recomandati o echipa pentru tencuiala, eventual tencuiala mecanizata interior, care sa lucreze la standardul de calitate prevazut in Caietul de Sarcini pentru Finisaje, respectiv C.12/1983 – Normativ pentru executarea tencuielilor umede?


Nu am timp sa stau dupa ei si trebuie sa isi faca lucrarea la standardul de calitate cerut, fara a fi controlati in permanenta de cineva, ci doar la receptia lucrarilor, conform normelor in vigoare. Receptia va fi facuta de personal specializat. Daca tencuiala iese bine vor continua lucrul la aceasta casa si la inca o constructie aflata in alta locatie. Nu vreau sub nici o forma sa ma confrunt cu neseriozitate, lipsa de profesionalism, tepe, furturi, distrugeri mai mult sau mai putin intentionate, pretentii financiare exagerate, nerespectarea termenelor de executie si alte astfel de probleme foarte des intalnite in sectorul constructiilor de locuinte. Daca cineva vrea si poate sa ma ajute cu o recomandare a unei echipe de muncitori adevarati si seriosi va rog sa ma contactati pentru alte informatii, detalii si programarea lucrarilor. Nu ma grabesc sa aleg, am timp sa astept pana gasesc echipa potrivita cu care sper sa pot realiza multe alte lucrari atat la aceasta casa, cat si la urmatoarea, dar vreau doar oameni super-profesionisti cu bun simt elementar si seriozitate indiscutabila.

Intrebare de la Stefan, pe adresa redactiei: Caut echipa pentru tencuiala mecanizata in Ilfov.

3 răspunsuri la “Caut echipa pentru tencuiala mecanizata in Ilfov”

buna ziua SC CARMEN GLOBAL CONSTRUCT SRL executam tencuiala mecanizata rigips gresie zugraveli etc detalii la nr de tel 0768367666 multumesc

Salut domnul Stefan .Pretul nostru este de 15 ron m2+tinci inclus santem o echipa foarte serioasa care lucram de 17 ani an tencuit manual .Noi va putem da nr de telefon de la un proprietar de la Silistea Snagov sa vorbiti cu el cum facem noi lucrarile.Dar pentru mai multe detalii sunati la nr 0764454360

Seriozitatea , promptitudinea , profesionalismul si garantia lucrarilor sunt caracteristicile care defineste societatea STEP CONSTRUCT .

 

STEP CONSTRUCT  se doreste  a fi mereu in topul firmelor cu acelasi profil, angajandu-se in aplicarea si folosirea tenologiilor de ultima generatie respectand normele de calitate si mediu impuse pentru a ajunge la cel  mai bun raport calitate-pret in intampinarea nevoilor si satisfactia clientilor sai.

 

Fiind specializati in procesele de tencuiala mecanizata,sapa mecanizata,termosistem,finisaje interioare si folosind utilaje profesionale pentru o productivitate si calitate ridicata, va supun atentiei o eventuala colaborare.

 

Preturile practicate de societatea noastra sunt urmatoarele: – tencuiala pe baza de var-ciment = 12 lei mp*

                                                                                         – tencuiala pe baza de ipsos= 16 lei mp*

*preturile nu includ TVA

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *