Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma de constructii in Ilfov sud pentru casa 112 mp

Buna ziua! Sunt in cautarea unei firme de constructii pentru o casa parter la rosu ~112 mp in Ilfov, zona de sud. Care este pretul la manopera + materiale?


Intrebare de la George, pe adresa redactiei: Caut firma de constructii in Ilfov sud pentru casa 112 mp.

9 răspunsuri la “Caut firma de constructii in Ilfov sud pentru casa 112 mp”

Sc.Lazar Total Constructii
VA OFERA SERVICII de constructii ,case-vile la rosu sau la cheie, cu sau fara materiale,
numai in Bucuresti si Ilfov, garantia lucrarii asigurata prin contract, detalii cu proiect la adresa de email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Buna. Preț informativ casa parter 112mp material,manopera,utilaj 16800euro. Dacă aveți planul va rog a îl trimite pe email constructnelu@yahoo.com si vă pot da preț corect nu informativ. Cu stima Nelu 0752170901

Va trag atentia de dl. Mihai Lazar care vb. foarte urat la telefon.
Isi baga si scoate pe toate partile fara sa-l provoc intr-un fel.
Cu siguranta nu este un profesionist, nu stie sa se poarte cu un posibil client.
Am solicitat un pret pentru o casa, dansul imi cerea pana si cantitati de cuiele si sarma. Nu cred ca un proiectant v-a specifica separat aceste materiale
Fiti cu bagare de seama cu acest domn.
Pentru cei interesati, am inregistrarea telefonica salvata.

Domnule Octav nu va cunosc si nu ma cunoasteti, vad ca incercati sa-mi faceti publicitate…daca sunteti domnul care suna disperat sai fac un pret…pe o casa si sai pun pe tava toate materialele pentru ca nu a platit pe proiectant sa faca asta, aflati ca nu am nici o obligatie fata de nimeni,mai putin fata de d-voastra iar daca considerati ca la o casa nu trebuie cuie,sarma si alte materiale ca nu le baga proiectantul va inselati.

Buna ziua,

S.C.ELCONI PREST srl, executa lucrari de constructii si instalatii, ofertele vizeaza construirea de proprietati rezidentiale, comerciale, executia lucrarilor de amenajare a constructiei si implicit executia lucrarilor de instalatii.
Referitor la cererea dvs., pentru o evaluare corecta a lucrarii, este necesar sa ne transmiteti proiectul, inclusiv lista cantitatilor de materiale.

Va doresc o zi placuta.
Cu stima,
Constantin IONESCU, mobil: 04 0723 558 316
Administrator, SC ELCONI PREST srl.
E-mail: ci.elconi@yahoo.com

Buna ziua,
Suntem o firma din Chitila,specializata in tot cw inseamna ridicarea unei case la rosu si la cheie si impresmuiri,daca doriti o colaborare cu noi bazara pe respect si profesionalizm,va asteptam sa ne trimiteti proiectul si sa va dam un pret(nu dam preturi pe sait)
In speranta unei colaborari de lunga durata
Cu stima,Tudor
Tel 0773725900
Email tudorelstirbug3@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *