Categorii
Intrebari de la cititori

Caut meserias – renovare 3 camere in Teleorman, Turnu Magurele

Caut un meserias pentru renovarea a 3 camere pe interior. Consta in punere sapa, parchet, schimbarea usilor. Refacere peretii antiumezeala. montarea usilor, un tavan de camera trebuie schimbat, darmat si refacut. Iar la una schimbat fara dat jos. Un pret estimativ. Lucrarea este in Turnu Magurele, Teleorman.


Intrebare de la Ana, pe adresa redactiei: Caut meserias – renovare 3 camere in Teleorman, Turnu Magurele.

5 răspunsuri la “Caut meserias – renovare 3 camere in Teleorman, Turnu Magurele”

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de renovar/restaurari de case/apartamente totul de la a la z.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna ziua
Este necesara vizualizarea si evaluarea lucrarii in teren. Daca sinteti de acord, astept raspuns la tel. 0770131648 pina la 05.08.2016 pentru programerea intrevederii.
Cu respect. antrecons10@yahoo.com

caut un meserias pt gresie si instalatii sanitare la o baie ,tencuiala exterioara si un acoperis in doua ape pt o casa batraneasca.Casa se afla in satul Brancoveanca jud Teleorman

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de instalatii electrice/sanitare,gresie,faianta,acoperis,tencuiala etc.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.Disponibilitate imediata.

Construiesc case la rosu sau la chie cu materialele mele. pentru mai multe informati sunati la nr 0726676791.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *