Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Caut o oferta pentru finalizarea unui gard in Timis


Buna ziua. Caut o oferta pentru finalizarea unei lucrari la un gard cu placi de beton. Ce s-a realizat pana acum (din pacate): stalpii de sustinere au fost amplasati in „pahare” de beton. Apoi au fost introduse placile una cate una intre stalpi, insa prima placa de jos este cu mult mai sus decat nivelul pamantului, asta din cauza ca se sprijina pe marginile paharului. Inaltimea aceasta variaza de la 15 cm cel mai putin si pe o distanta scurta, pana la 40-50 cm pe cea mai mare parte din lungimea totala a gardului. E vorba de aproximativ 70 ml. Deoarece vreau sa mai aduc pamant pe care sa-l nivelez, terasa casei nu-mi permite sa ma ridic cu nivelul pamantului pana la marginea primei placi, astfel incat voi ramane cu un gol insemnat (~20cm) sub majoritatea placilor. Caut o oferta pentru realizarea unui brau de beton cu armatura pentru a inchide in totalitate deschizatura dintre placi si pamant. Sunt din Mosnita Noua, Judet Timis.


Intrebare de la Catalin, pe adresa redactiei: Caut o oferta pentru finalizarea unui gard in Timis.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii