Categorii
Intrebari de la cititori

Caut specialisti tencuieli in Targu Mures

Buna ziua. Am o casa in constructie in Tirgu Mures. Peretii sunt tencuiti clasic, peste tencuiala este un strat de Rimano TEN, si doua maini de Ceresit 126. In doua camere mesterii au dat si o mana de Ceresit CT 127. Problema e ca suprafata nu este finisata corect. Sunt urme de gletiera si cand am pus dreptarul pe perete m-am ingrozit. Sunt denivelari de de 4-6 mm, iar in unele locuri denivelari de peste 10 mm. Va rog sa-mi spuneti daca se mai poate remedia lucrarea? Exista in Tirgu Mures specialisti cara sa poata face lucrarea?


Intrebare de la Sebastian, pe adresa redactiei: Caut specialisti tencuieli in Targu Mures.

2 răspunsuri la “Caut specialisti tencuieli in Targu Mures”

Buna. Dl Sebastian se poate repara orișice numai că costă săptămâna aceasta nu am timp dar în weekend dacă doriți va pot viziona lucrarea si va pot spune cât va costă remedierea lucrărilor.Cu stima Nelu 0752170901

Buna ziua
Planeitatea peretilor se realizeaza din tencuit, si nu din glet. Lucrarea de tencuit executata superficial, putea fi remediata daca stratul de rimano ten era executat corect.
Daca sinteti dispus sa investiti in remedierea lucrarii si sa-i trimiteti la recalificare pe actualii ”mesteri” , putem discuta.
Cu respect. 0745315725

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *