Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cost manopera armare, termoizolare pereti exteriori Bucuresti


Buna ziua! Cat este manopera pentru armare cu plasa sudata si termoizolare, a peretilor exteriori ai unei case? Locatie Bucuresti sector 5. Multumesc.


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Cost manopera armare, termoizolare pereti exteriori Bucuresti.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Aurel in august 10th, 2016

Mester din jud.Teleorman efectuez lucrari de termoizolatii cu vata bazaltica,polistiren extrudat/expandat,renovari/restaurari de case si apartamente,acoperis etc.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

costea cristian in august 11th, 2016

Buna ziua

Depinde f mult de cat de dreapta este zidaria(atat in plan vertical cat si in plan orizontal), pentru ca armatura te poate forta sa tencuiesti si 10 cm(si mai mult),ca sa o acoperi, iar acest lucru inseamna manopera si material mult.
ATENTIE tencuiala nu trebuie sa contina var,iar armatura trebuie facuta corespunzator(ideal toate colturile casei se leaga cu fier PC 8 din 20 in 20 cm, jontate 35-50 cm in functie de grosimea fierului de la plasa sudata)(nu intrerupeti plasa la ferestre, ci trebuie croita, daca nu, la fel ca si la colturile casei).
Pentru termosistem trebuie sa dati mai multe detalii(este nevoie de schela?,este cu vata sau polistiren?, se finiseaza cu lavabila sau tencuiala decorativa?)

Pentru detalii:0744.310.445 sau cccristian77@yahoo.ro

O zi placuta

Adrian in august 11th, 2016

Buna ziua! Casa are 3 metri inaltime(pana la streasina).Este tencuita cu ciment si decorata cu(stropi).Vreau sa o termoizolez cu polistiren de 5 cm. De vopsit ma voi ocupa eu.

Casa arata asa:

http://i.imgur.com/pYPVZu1.jpg

ionut in august 15th, 2016

buna ziua contactatine la nr de tel si rezolvam toate problemele

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii