Categorii
Intrebari de la cititori

Cost manopera armare, termoizolare pereti exteriori Bucuresti

Buna ziua! Cat este manopera pentru armare cu plasa sudata si termoizolare, a peretilor exteriori ai unei case? Locatie Bucuresti sector 5. Multumesc.


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Cost manopera armare, termoizolare pereti exteriori Bucuresti.

4 răspunsuri la “Cost manopera armare, termoizolare pereti exteriori Bucuresti”

Mester din jud.Teleorman efectuez lucrari de termoizolatii cu vata bazaltica,polistiren extrudat/expandat,renovari/restaurari de case si apartamente,acoperis etc.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna ziua

Depinde f mult de cat de dreapta este zidaria(atat in plan vertical cat si in plan orizontal), pentru ca armatura te poate forta sa tencuiesti si 10 cm(si mai mult),ca sa o acoperi, iar acest lucru inseamna manopera si material mult.
ATENTIE tencuiala nu trebuie sa contina var,iar armatura trebuie facuta corespunzator(ideal toate colturile casei se leaga cu fier PC 8 din 20 in 20 cm, jontate 35-50 cm in functie de grosimea fierului de la plasa sudata)(nu intrerupeti plasa la ferestre, ci trebuie croita, daca nu, la fel ca si la colturile casei).
Pentru termosistem trebuie sa dati mai multe detalii(este nevoie de schela?,este cu vata sau polistiren?, se finiseaza cu lavabila sau tencuiala decorativa?)

Pentru detalii:0744.310.445 sau cccristian77@yahoo.ro

O zi placuta

Buna ziua! Casa are 3 metri inaltime(pana la streasina).Este tencuita cu ciment si decorata cu(stropi).Vreau sa o termoizolez cu polistiren de 5 cm. De vopsit ma voi ocupa eu.

Casa arata asa:

i.imgur.com/pYPVZu1.jpg

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *