Categorii
Intrebari de la cititori

Culoare usi interior si parchet, living cu mobilier stejar

Buna, am un apartament de 55 mp cu tamplarie pvc alba. In living am mobiler culoarea stejar sonoma. Vreau sa stiu ce culoare sa aleg la usile de interior si la parchet pentru a se asorta cu biblioteca pe care o am. Multumesc.


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Culoare usi interior si parchet, living cu mobilier stejar.

5 răspunsuri la “Culoare usi interior si parchet, living cu mobilier stejar”

Buna, Elena!

Culoarea Stejar Sonoma este una cat se poate de cuminte si neutra, ceea ce inseamna ca este si foarte usor de asortat. Iti recomand sa alegi parchet si usi in aceeasi culoare si nu in culori diferite, iar culoarea aleasa sa fie una placuta si luminoasa. Poti sa alegi usi si parchet cu o tonalitate mai deschise decat mobila existenta, dar la fel de bine le poti alege si mai inchise decat biblioteca. Important este ca biblioteca sa nu se piarda pe fundalul parchetului ales, ci sa formeze uncontrast placut cu acesta.

Iti urez sa ai spor la amenajat si decorat!

Buna ziua
Culoarea mobilei ( stejat sonoma) cum s-ar asorta cu usi albe si parchet cu nuante de gri?
Multumesc

Buna, Carmen!

Toate cele trei elemente mentionate de tine – mobila stejar sonoma, usile albe si parchetul gri – pot compune un decor placut si armonios din punct de vedere cromatic.

Buna seara!
Va deranjez si eu cu niste intrebari
Geamurile si usile sunt mahon iar mobila dormitorului e stejar sonoma cu alb. Ce parchet ar merge? Dar peretii, ce culoare ar trebui sa folosesc? As opta ptr culori calde, dar nu stiu exact care s ar potrivi .
Va multumesc!

Buna, Loredana!

Poti alege un parchet neutru, intr-o nuanta deschisa de stejar, eventual chiar in ton cu mobila din dormitor. O nuanta mai calda au modelele de parchet ce nu contin nuante de gri, ci nuante de crem, bej, eventual striatii galbui si maroniu deschis. Iti recomand insa sa iei decizia in functie de intreaga ta locuinta, ideal fiind sa folosesti acelasi parchet in toate incaperile, exceptandu-le pe cele in care vrei sa plachezi pardoseala cu gresie, desigur.

Cat despre pereti, poti sa-i zugravesti intr-o nuanta calda de cappuccino care va veni in contrast cu mobila, pardoseala si tavanul alb al dormitorului. Poti insa merge si pe varianta a trei pereti crem si unul de accent, intr-o nuanta calda de coraille.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *