Categorii
Intrebari de la cititori

Cum pot amenaja un living de 20 mp cu buget redus?

Cum pot amenaja un living de 20 mp, cu un buget mai redus? Pe jos este parchet clasic, de jur imprejur, pe tavan, este o scafa care lumineaza, iar geamul dintre living si balcon nu mai exista. Multumesc.


Intrebare de la Anca, pe adresa redactiei: Cum pot amenaja un living de 20 mp cu buget redus?

2 răspunsuri la “Cum pot amenaja un living de 20 mp cu buget redus?”

Buna, Anca!

Pentru a putea sa-mi fac o idee cat mai clara despre livingul despre care vorbesti, te rog sa ne trimiti cateva imagini insotite de o schita cu dimensiunile exacte ale acestuia la andrei@casadex.ro 🙂 Noi le vom atasa mai jos, intr-un comentariu si apoi vom reveni cu cateva pareri.

Buna Anca,
Ce-i drept ai o adevarat provocare, asta desigur depinzand si de ce inseamna „buget mic”. Omuletii de la ikea au scos noul catalog si anul acesta s-au indreptat in special spre apartamente si camere mici…asta spre norocul nostru, asadar te-ai putea uita un pic peste ce au ei.

O solutie low-cost ar fi si combinarea unor piese de la un second de mobilier, dar mare atentie sa nu te trezesti cu un Frankenstein al amenajarilor de interior acolo.
Stiu ca o sa para destul de la mintea cocosului, dar incearca sa pui cat mai putine lucruri in acest living. S-ar putea ca articolul acesta despre dormitor sa te ajute putin. Principiile in mare sunt aceleasi, difera numai necesitatea patului si cateva mici detalii
Gaseste o piesa centrala pentru camera… oh si mare grija la canapeaua sau fotoliile pe care vrei sa le folosesti. Din nou, seteaza-ti scopul precis al camerei (studiu, invitati, lucru de acasa, toate cele de mai sus) si keep it simple. In rest…pinterest e locul de inspiratie 😀

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *