Categorii
Intrebari de la cititori

Cum se monteaza ferestre velux la o casa cu etaj?

Pot sa imi pun ferestre velux la o casa cu etaj? As dori sa stiu daca imi pot pune veluxuri la o casa cu etaj si daca as putea care anume ar fi solutia? Sa ducupez in tavanul de rigips sa patrunda lumina sau care ar fi cea mai buna varianta?


Intrebare de la Cristytm, pe adresa redactiei: Cum se monteaza ferestre velux la o casa cu etaj?

5 răspunsuri la “Cum se monteaza ferestre velux la o casa cu etaj?”

ferestrele de mansarda se pot monta intr-un singur mod si anume cel recomandat de producator.0720424045

Salut Cristytm

Intrebarea este ciudata si de aceea nu primesti un raspuns.
Ca sa ai lumina intr-o incapere,bariera intre camera de luminat si exterior trebuie sa fie o fereastra si atat, nu rigips,nu astereala,nu cosoroaba,nu tabla(tigla ect).
Montajul este montaj si sigur o sa faci cu o firma profi pentru a avea garantia ca nu iti va ploua in casa.

O zi placuta

la o casa cu etaj poti pune ferestre velux numai daca e mansardata. fiindca ferestrele velux nu sunt normale, dar nici capac in acoperis nu sunt ele. ce s-a raspuns, dar poate nu cum trebuia e ca in cutia ferestrei gasesti toate instructiunile. si fiindca se presupune ca o sa ai pe cineva care monteaza acoperisul, acela ar trebui sa stie si cum se monteaza fereastra sau ar trebui sa angajezi pe cineva care stie. stiu ca pentru prima fereastra are sa fie mai greu… fiind prima.
in filmuletul pe care l-am vazut eu intr-un film sau reclama era pusa astereala si izolatia, se monta fereastra si abia apoi acoperisul. cred ca pe langa fereastra necesita bariere speciale- pe deasupra sa nu curga apa inauntru – si probabil nu numai. asa ca- cauta pe cineva care stie bine

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *