Categorii
Intrebari de la cititori

Dezavantaje izolare cu rigips casa structura lemn

As dori sa stiu care sunt dezavantaje la o mansarda pe o structura de lemn, izolata cu rigips? Pretul este 1/3 din pretul unui apartament normal si ma gandesc daca merita. Desigur, inteleg ca lemnul trebuie intretinut, care ar fi costul acesta? Multumesc.


Intrebare de la victorasdelaoras, pe adresa redactiei: Dezavantaje izolare cu rigips casa structura lemn.

6 răspunsuri la “Dezavantaje izolare cu rigips casa structura lemn”

@artigiano marmo nu l-ai ajutat cu nimic. Sigur nu se referea la „izolatie cu rigips” ci la finisaje, dar fiind la mansarda de lemn se subantelegea si izolatia aferenta.
Asa ca daca nu vreti sa ajutati mai bine nu „dati sfaturi”, oamenii stiu sa greseasca si singuri.

Casa are aprox 8 ani si e pe structura de lemn placata cu rigips la interior si parter si mansarda. Singura problema – au aparut cateva crapaturi mici, in special la imbinarea placilor in rest alte probleme nu am. Asa ca dezavantaje nu sunt.

Sunteti multumita de temperatura din iarna si din vara din casa? Aveti si vata minerala sub rigips?

Sarut mana doamna Monica.Am o casa construita , din cate inteleg , la fel ca a dumneavoastra cu exceptia ca eu am pod nu mansarda.O rugamainte si in acelasi timp o intrebare la dumneavoastra : casa o aveti izolata la exterior ? Daca da , cu ce tip de material ? Sunteti multumita de rezultat ? Va intreb deoarece eu nu am casa izolata la exterior si intentionez sa fac asta . Internetul mai tare m-a bagat in ceata.Meseriasii imi recomanda fiecare ceea cu care este obisnuit sa lucreze.Va multumesc.Cu respect.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *