Categorii
Intrebari de la cititori

Intra si montarea tablei in pretul manoperei unei case la rosu?

Ce inseamna casa la rosu? Include si tabla pe casa? Am oferit 5000 euro pe o casa de 100 metri patrati si mesterii spun ca tabla pe casa nu intra in suma respectiva. Va multumesc pentru raspunsul dvs.


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Intra si montarea tablei in pretul manoperei unei case la rosu?

5 răspunsuri la “Intra si montarea tablei in pretul manoperei unei case la rosu?”

Buna. În preturi la roșu întră ce se negociază. Prețurile în România sânt liberalizate fiecare meșter își face prețul cum știe el cum se încadrează în sumă . Cu stima Nelu 0752170901

bine-nteles ca tabla, finisajele, mobila, scarile din lemn, gresia si faianta nu pot fi incluse in manopera la rosu. e bine ca intrebati si nu va comportati ca unii nesimtiti care pretind luna si stelele pentru te miri ce suma derizorie, fie chiar si euro. doar pentru ca unui retardat i se par preturile mari sau ca ar vrea sa insele omul care munceste cinstit sa-i termine lucrarea pentru preturi foarte mici, nu inseamna ca ar si trebui sa se intample asa. va multumesc pentru dovada dmv. de bun simt si imi pare rau ca nu sunt mai multe persoane ca dmv

casa la rosu este casa care se poate intabula minus geamuri usi si gard. trebuie sa aiba toata structura de rezistenta, iar acoperisul reprezinta structura de rezistenta, este calculat de ing care face rezistenta.

1. Invelitoarea din tabla , tigla ceramica, sindrila bituminoasa, etc, nu face parte din manopera casei la rosu. Face parte insa, sarpanta din lemn+ asteriala din cherestea.
2. Faptul ca dvs. ati negociat 50 euro/mp suprafata construita, in conditiile in care pretul pietei este 30-40 euro/mp pentru manopera casei la rosu, inseamna ca sau casa a fost de o complexitate tehnica deosebita, sau ca ati luat lucratori cu recomandari.
3. Daca in contractul pe care presupun ca il aveti, ati fi scris toate fazele pe care constructorul este obligat sa le execute in pretul negociat, nu s-ar fi ajuns la aceasta situatie.
Cu stima, 0770131648

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *