Categorii
Intrebari de la cititori

Izolatie casa P+M, 100 mp in Olt, langa Slatina

Buna ziua. As dori sa izolez exterior o casa parter si mansarda de circa 100 mp cu polistiren de 100 mm situata in Olt, undeva langa Slatina. As dori daca se poate o oferta pentru materialele necesare (nu as dori pentru vopseaua exterioara). PS as dori inclus si transportul. Cu stima.


Intrebare de la Florea, pe adresa redactiei: Izolatie casa P+M, 100 mp in Olt, langa Slatina.

6 răspunsuri la “Izolatie casa P+M, 100 mp in Olt, langa Slatina”

Mester din jud.Teleorman efectuez lucrari de termoizolatii cu polistiren extrudat/expandat,vata bazaltica.Tel 0769942980.

Salut

Nu exista nici un bricolaj in slatina, pentru ca toti livreaza, iar pentru anumite sume minime chiar gratis.Preturi informative:
Polistiren-16 lei/mp
Plasa-2 lei/mp
Dibluri-0.2/buc(6 buc/mp)
Adeziv de lipire/spacluire-3lei/mp

Atentie sa iti iei 3-4 box-uri de polistiren in plus ca o sa ai pierderi, plasa este la 50 mp/rola si nu o sa iti ajunga pentru ca trebuie sa petreci 10 cm una peste alta(aici este nasol,ca te forteaza la inca o rola-nu stiu daca da cineva si la metru), adezivul este relativ in functie de cat este de drept peretele.Ar trebui sa te incadrezi cu 40 de saci.
Vezi cati ml de coltari cu plasa iti terbuie(si cu picurator daca vrei sa folosesti)

O zi placuta

Buna ziua,
Suntem care construieste case la rosu si la cheie automat si polistiren,suntem din Stoicanesti daca doruti o cilaborare cu noi ne puteti contacta oricand doriti
In speranta unei colaborari de lunga durata
Va multumesc,Tudor
Tel 0773725900

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *