Categorii
Intrebari de la cititori

Parchet gri in living daca am usi si geamuri stejar auriu?

Buna ziua! Imi renovez livingul. Usile și geamurile le-am montat de anul trecut si sunt stejar auriu. Credeti ca pot pune parchet gri? Imi place mult culoarea asta de parchet. Iar daca da, mobila ce culoare ar trebui sa aiba?


Intrebare de la Florentina, pe adresa redactiei: Parchet gri in living daca am usi si geamuri stejar auriu?

Un răspuns la “Parchet gri in living daca am usi si geamuri stejar auriu?”

Buna, Florentina!

Atat stejarul auriu cat si furnirul in nuante de gri sunt foarte frumoase, fiecare in felul ei, prima fiind o nuanta calda, iar a doua sobra si eleganta. Avand in vedere ca griul este o nuanta neutra si se asorteaza extrem de usor cu orice culoare a spectrului cromatic, cred ca nu este gresit sa spunem ca nu va arata rau nici in asociere cu usile si tamplaria in culoarea stejarului auriu. Conteaza insa mult si designul usilor de interior; daca acestea au un design clasic, probabil ca parchetul gri nu este cea mai buna alegere pe care o poti face. daca insa designul usilor este unul modern, ai putea merge pe varianta parchetului gri.

O solutie de compromis, cred eu, ar fi alegerea unui parchet greige, un model care sa imbine si sa impleteasca armonios diverse nuante de gri cu nuante de bej calde. Afla mai multe de aici: https://www.casadex.ro/2015/06/tendinte-actuale-in-alegerea-parchetului-sau-ce-parchet-este-la-moda-in-2015/ Iar in urmatorul articol vei gasi informatii despre parchetul gri si modalitatile de asortare a acestuia: https://www.casadex.ro/2015/03/parchetul-gri-o-noua-moda-in-amenajarile-interioare/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *