Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Rog lamuriri program Casa Verde Plus 2016


Buna ziua. In vederea programului Casa verde plus 2016 in cazul constructiilor noi este mentionat un punct pe care incerc sa-l lamuresc, dar nu am reusit pana in acest moment:
„Pentru situația în care autorizația de construire a fost obținută pentru un proiect care nu prevedea utilizarea materialelor propuse în prezentul Ghid, solicitantul va depune dispoziția de santier pentru schimbarea soluției tehnice, în original, verificată din punct de vedere a rezistentei și la foc (A1, CC) de către verificatori autorizați, însoțită de memoriu tehnic justificativ, note de renunțări, liste de cantități suplimentare, secțiuni și piese desenate de modificare a soluției tehnice”


Ma intereseaza daca pentru aceasta dispozitie de santier exista vreun model tipizat, ce implica realizarea acestuia si cam care ar fi costurile realizarii acestuia? Multumesc mult.

Intrebare de la Victor, pe adresa redactiei: Rog lamuriri program Casa Verde Plus 2016.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii