Categorii
Intrebari de la cititori

Rog sfat cu privire la blatul unei bucatarii

Buna, Victoria! Am mare nevoie de un sfat cu privire la blatul unei bucatarii. Mobila este alba, peretii sunt albi, iar in dreptul blatului am placare cu sticla galbena. Eu caut un blat natur, culoarea lemnului deschis, insa nu gasesc dimensiunile necesare. Din cauza unor tevi care sunt in spatele mobilei, blatul trebuie sa aiba 70 de cm latime. De asemenea, vreau un lemn de calitate.


Recomanda-mi, te rog:
– un magazin/ tamplar etc care ar putea sa imi faca un blat pe comanda din lemn sau un loc cu blaturi de diferite dimensiuni.
– o alta optiune in cazul in care nu nu reusesc cu prima varianta. Ce parere ai de un blat din quartz si ce culoare crezi ca s-ar potrivi?
Multumesc mult! Zi frumoasa!

Intrebare de la Raluca, pe adresa redactiei: Rog sfat cu privire la blatul unei bucatarii.

2 răspunsuri la “Rog sfat cu privire la blatul unei bucatarii”

Buna ziua

Cauta „blaturi de lemn” pe google si vei avea raspunsuri.

O zi placuta

Buna, Raluca!

Din pacat, nu-ti pot recomanda un tamplar sau o firma anume pentru rezolvarea problemei tale. Prin urmare, cred ca e bine sa urmezi sfatul lui Costea Cristian daca esti decisa sa mergi pe varianta lemnului.

Cred insa ca panoul din sticla colorata securizata de pe peretele din zona blatului de lucru „nu s-ar supara” daca l-ai imperechea cu un blat din quartz; ambele fiind atribute specifice unei bucatarii moderne. Nici in acest caz nu-ti pot recomanda o firma anume, insa am vazut ca cei care produc blaturile din quartz pentru bai si bucatarii pun la dispozitia clientilor o oferta extrem de variata de culori din care sunt convinsa ca vei reusi sa alegi una care sa se asorteze perfect cu mobila si panoul de sticla colorata de pe perete.

Sa ai spor la amenajat si decorat!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *