Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Se face mucegai sub linoleum – solutii?


Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta unui linoleum pe care il am intr-o incapere care are sub linoleum un altul mai vechi si lipit. De catava vreme am vazut ca au aparut pete negre la suprafata si cand l-am intors era plin de mucegai. Cred ca face condens sub linoleum si de aceea se face mucegai. Spatiul pe care il am in chirie este la parter si este incalzit. Ce as putea face sa nu mai faca mucegai sub linoleum, va rog sa ma ajutati. Multumesc.


Intrebare de la Mirela, pe adresa redactiei: Se face mucegai sub linoleum – solutii?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Sanda in august 18th, 2016

Scos linoleumul, igienizat, eventual turnata sapa de egalizare, termoizolatie pentru pardoseala, apoi pus parchet laminat.

Stefan 51 in august 21st, 2016

buna seara
locuiti in chirie presupun ca nu doriti investitii majore,minimul pe care sinteti nevoita sa-l faceti este sa ridicati linoleumul sa-l curatati lasa-ti pardoseala sa se usuce si remontati dar lipit cumparati solutia de la distribuitori de linoleum(tarkett)

Mirela in august 22nd, 2016

D-l Stefan ,imi recomandati sa lipesc linoleumul ? Solutie de lipit o sa caut la Dedeman ca de acolo am cumparat linoleumul.
Da sunt in chirie in spatiu si de aceea nu vreau sa investesc multi bani.Credeti ca este o solutie buna lipirea ?
Multumesc mult.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii