Categorii
Intrebari de la cititori

Tipuri de hidroizolatie aplicabila cu pensula

Ce tip de hidroizolatie, aplicabila cu pensula, se recomanda pentru un beci cu umezeala din apa cu presiune?


Intrebare de la Nic, pe adresa redactiei: Tipuri de hidroizolatie aplicabila cu pensula.

5 răspunsuri la “Tipuri de hidroizolatie aplicabila cu pensula”

Salut

Cauta Hidroizolatii Mapei, dar recomand 2 straturi cu gletiera lisa.In timp ar trebui sa iti faci o hidroizolatie buna la exterior, sau macar sa creezi un strat de drenaj(asta daca iti permite constructia)

O zi placuta si spro la treaba

Buna ziua,
Recomandam solutii de impermeabilizare nanotehnologice, ce permit reducerea presiunii capilare si uscarea peretilor afectati de infiltratii, umezeala etc. Solutiile nanotehnologice din gama SurfaPore sunt solutii lichide, ce pot fi aplicate cu pensula, trafaletul sau prin pulverizare. Deoarece fiecare situatie este diferita, va rugam sa ne contactati pentru o solutie personalizata la tel: 0722.100.456 sau e-mail: contact@inano.ro. Multumim!

Salutare Nic!
Cea mai buna solutie pentru tine ar fi sa faci in mijlocul beciului o groapa de acumulare a apei, care se infiltreaza in beci. Poti sa pui in acea groapa cilindrica doua tuburi de beton dinalea ca la fantani. Ai grija la al doilea tub sa ii faci gauri sa pota sa se scurga apa. Tuburile poti sa le torni tu direct din beton cu un cofrag cilindric. Si din acea groapa din cand in cand poti sa tragi apa cu o pompa sumersibila s-au cu un hidrofor si poti folosi apa pentru la wc s-au pentru a uda in gradina.Iti doresc Sanatate si Spor la Lucru

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *