Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa imbrac scara in lemn culoare maro stejar inchis

Vreau sa imbrac scara in lemn o culoare maro stejar inchis (sau deschis, nu sunt hotarata). Balustri tot lemn dar culoare alba iar partea pe care se pune mana deasupra de aceeasi culoare ca si treptele.
Nelamurirea mea este legata de podelele laminate pe care eu le vreau intr-o culoare deschisa de stejar, am vazut ca se poarta scarile din stejar inchis, arata foarte elegant dar nu stiu daca ar da bine scari inchise la culoare si podele deschise. Usile sunt albe peretii crem deschis.


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Vreau sa imbrac scara in lemn culoare maro stejar inchis.

2 răspunsuri la “Vreau sa imbrac scara in lemn culoare maro stejar inchis”

Buna, Andreea!

In general, mai ales in spatiile cu scara interioara la vedere (in living, intr-un hol deschis spre camera de zi etc) este indicata asortarea parchetului cu scara interioara. Insa nici contrastul dintre pardoseala si scara nu este o optiune gresita. Cred ca pentru a nu parea ca acestea doua fac parte din filme complet diferite, ar trebui sa aduci in decor si elemente in culorile treptelor si a balustrilor. O masuta de cafea, o etajera si/sau cateva polite in nuanta stejarului inchis si alte cateva mici detalii albe ar trebui sa echilibreze vizual decorul.

Sa ai spor la amenajat si decorat!

buna ziua merge si asa cum doriti dumneavoastra dar sa adaugati cate o banda luminatoare la fiecare treapta multumesc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *