Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culoare de mobila si blat putem alege in aceasta bucatarie?

Buna. Puteti, va rog, sa ne dati un sfat in amenajarea bucatariei din imaginile de mai jos? Bucataria are 2.20m x 4.40m si am vrea sa punem mobila doar pe perete cu faianta si sa mascam centrala. Ce culoare de mobila si blat am putea alege? Multumesc.


Intrebare de la Mihaela, pe adresa redactiei: Ce culoare de mobila si blat putem alege in aceasta bucatarie?

3 răspunsuri la “Ce culoare de mobila si blat putem alege in aceasta bucatarie?”

Buna, Mihaela!

Puteti alege o mobila alba cu blat in ton cu una dintre nuantele faiantei sau o mobila bicolora, cu partea inferioara intr-una dintre cele mai inchise nuante ale faiantei si cea superioara in cea mai deschisa nuanta a acesteia. Dar puteti merge si pe varianta unui mobilier in culori inchise (desi, personal, dezagreez mobila inchisa in general). Un maro ciocolatiu in partea de jos si un set de dulapuri cu fronturi din sticla sablata in partea superioara. Daca va plac culorile mai vii, puteti opta pentru o mobila cu fronturi portocalii sau vernil si cu carcasa crem in partea inferioara, iar dulapurile suspendate sa fie realizate integral pe crem.

Pentru ca vreti sa ascundeti si centrala intr-unul dintre dulapurile garniturii de bucatarie, v-as sugera sa cereti ajutorul unui proiectant de mobila si sa luati in calcul incorporarea cuptorului electric dedesubtul centralei. Singurul exemplu care imi vine acum in minte pentru a ilustra cele spuse se gaseste aici: https://www.casadex.ro/2016/09/mobila-wenge-cu-portocaliu-alegere-indrazneata-in-bucatariile-moderne/ Plita ar trebui sa fie montata in imediata apropiere, chiuveta – in centrul blatului, iar frigiderul sau combina frigorifica ar trebui sa se afle in capatul opus. In acest fel vei separa zona fierbinte de cea rece, iar electrocasnicele (in special frigiderul) se vor bucura de o viata mai lunga.

Sa aveti spor la amenajat si decorat!

Buna, Mihaela!

Ma bucur tare mult ca ati revenit cu imagini ale bucatariei voastra in stadiul final. Felicitari, ati facut o alegere foarte buna, chiar daca eu v-am propus cu totul alte variante! Imi place foarte mult ca ati avut curaj sa mergeti pe varianta fronturilor albe, sunt sigura ca ati constatat deja cat de practica este, in ciuda opiniei majoritatii 🙂

Va urez sa aveti numai bucurii in noua bucatarie!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *