Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culoare sa varuiesc peretii bucatariei – mobila deschisa

Buna ziua. Revin cu o intrebare la care am incercat sa caut un raspuns, dar nu stiu daca l-am gasit pe cel mai potrivit. Daca ati putea sa ma ajutati, v-as fi recunoscatoare. Mobilez o bucatarie in stil clasic. Mobilierul bucatariei este culoarea crem a untului vopsit patinat din mdf cu usi modelate in stil antic. Gresia de bucatarie, de asemenea este crem, iar electrocasnicele gri cu negru pe alocuri.


Dat fiindca mobila este deschisa si gresia de asemenea si pentru a scoate in evidenta mobila, m-am gandit ca ar fi cel mai bine sa varuiesc peretii intr-o culoare putin mai puternica. Ce culoare imi recomandati, avand in vedere faptul ca mobila este in stil antic (pe clasic), iar o culoare mai puternica poate duce spre modern. Va multumesc!

Intrebare de la Anamaria, pe adresa redactiei: Ce culoare sa varuiesc peretii bucatariei – mobila deschisa?

Un răspuns la “Ce culoare sa varuiesc peretii bucatariei – mobila deschisa”

Buna, Anamaria!

Daca tii neaparat sa accentuezi cumva mobilierul si finisajele alese pana in acest moment, ai putea lua in considerare culoarea Cherished Gold – o nuanta de galben ocru deosebit de calda si pretioasa, ideala pentru decorurile clasice. Sunt sigura ca va arata minunat si in acord perfect cu toate elementele mentionate de tine in intrebare. Tavanul ar trebuit pastrat alb atat pentru contrast cat si pentru a inalta vizual tavanul si a ilumina decorul intregului spatiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *