Categorii
Intrebari de la cititori

Cost final casa cu mansarda in Iasi, credit la banca

Buna ziua. As dori sa construiesc o casa cu mansarda. Suprafata utila de 100-120 mp dispusi aproximativ egali intre parter si mansarda. Living, bucatarie, hol, baie si eventual un mic birou jos, iar la mansarda 2 sau 3 dormitoare. Constructia din caramida.
1. Cam cat ar costa acest imobil (in judetul Iasi, localitatea Iasi, la periferie undeva)?
2. Acum ar trebui sa cumparam terenul si cel mai probabil dupa achizitionarea terenului vom ramane fara cash consitent, prin urmare am avea nevoie de o firma care sa se ocupe si de avize si de tras gaz curent apa (curentul e situat la vreo 50 m, apa si gazul la mai mult dar si vecii de pe strada vor). De la banca putem obtine credit si pentru acest lucru am avea nevoie ca o firma sa includa si aceste cheltuieli in costul final. Poate cineva? Va multumesc mult! Cu stima.


Intrebare de la Cristi, pe adresa redactiei: Cost final casa cu mansarda in Iasi, credit la banca.

2 răspunsuri la “Cost final casa cu mansarda in Iasi, credit la banca”

Pas 1=achiziționarea terenului.
Pas 2=studiu geotehnic real al terenului de fundație al viitoarei case.
Pas 3=realizarea proiectului de către un proiectant autorizat (cu extrase de materiale și cantități incluse în proiect).
Pas 4=cereți oferte de preț al construcției casei (cu materialele constructorului: este varianta mai scumpă care va scutește de timp, stres si achiziție de materiale, sau cu materialele achiziționate de dvs : iesiti mai ieftin platind doar manopera executată, dar aveți nevoie de nervi de otel si timp cat cuprinde pentru casa dvs.)

Cu stima,
Fabricutza De Kasutze-Iasi
Marian Ivascu
maistru construcții civile

P.S.
După ce ați făcut pasul 3,veți ști exact suma de lichidități disponibilă, iar după pasul 4,veți sti de cât veți mai avea nevoie.

Mult succes.
0747878812
foreman_construct_building@yahoo.com

Te salut,in aceeasi postura sunt ca si tine dar cateva etape mai in fata poate te pot ajuta cu un sfat…tel0751566294

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *