Categorii
Intrebari de la cititori

Culoare mobila living – idei amenajare (pereti albi)

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu idei de amenajare a unui living open, pereti albi, parchetul un fel de maro, mai exact nuanta de stejar afumat, bucataria de culoare alba, inclusiv blatul, iar gresia de pe holul de la intrare si din bucatarie tot un fel de maro similar cu parchetul. Ce culoare de mobila, inclusiv pentru masa credeti ca s-ar potrivi? Multumesc mult pentru rabdare si amabilitate.


Intrebare de la Iulian, pe adresa redactiei: Culoare mobila living – idei amenajare (pereti albi).

Un răspuns la “Culoare mobila living – idei amenajare (pereti albi)”

Buna ziua, Iulian!

Pentru ca ai mobila alba in bucatarie poti indrazni sa alegi mobila de living in orice culoare doresti. Poti merge pe varianta unei canapele gri si a unui mobilier din furnir de lemn, poti merge pe varianta unei canapele crem si a unui mobilier intr-o nuanta similara, dar sa aduci culoare decorului cu ajutorul accentelor decorative cromatice sau poti alege o canapea de accent (rosie, albastra, verde etc) si o mobila neutra (crem, sa zicem, sau chiar alba), iar culoarea canapelei sa apara in decor si sub forma unui tablou, a unei vaze si a altor cateva mici si discrete accesorii decorative. Ca sa-ti gasesti mai usor inspiratia, iti recomand sa rasfoiesti urmatoarele articole:

https://www.casadex.ro/2015/05/cum-amenajezi-corect-o-bucatarie-deschisa-spre-living-idei/

https://www.casadex.ro/2015/01/bucatarie-si-living-in-acelasi-loc-idei-amenajare-open-space/

In functie de deciziile pe care le vei lua, masa poate fi alba sau din lemn, dar chiar si neagra. In cazul in care vrei sa evidentiezi mai mult locul de luat masa, completeaz-o cu scaune in contrast: masa alba – scaune negre, masa neagra – scaune albe etc.

Sa ai spor la amenajat si decorat!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *