Categorii
Intrebari de la cititori

Cum plachez cu faianta o baie la mansarda?

Suntem la faza de amenajari interioare a unei case. Am mai cerut ajutor in ceea ce priveste alegerea usilor, a parchetului si a gresiei. Acum vin cu rugamintea de a ma sfatui in privinta placarii cu faianta a unei bai mansardate si anume inaltimea faiantei. Ma gandeam sa plachez pana sus peretii sau sa optez pentru o inaltime de 1.50 m.


Daca plachez de sus pana jos am acea panta (inaltimea pleaca de la 2.30 m si ajunge pana la 1.40 m nivelul de deasupra geamului). Nu stiu cum va arata deoarece va fi nevoie ca placile sa fie taiate.
Daca optez sa plachez peretii tinand cont de inaltimea de deasupra geamului – ar iesi o inaltime de 1,40 care e mica spun eu. Nu stiu daca am explicat corect dar as putea anexa cateva poze (dar nu stiu cum). Va multumesc.

Intrebare de la Monica, pe adresa redactiei: Cum plachez cu faianta o baie la mansarda?

2 răspunsuri la “Cum plachez cu faianta o baie la mansarda?”

Buna . Porniti cu faianță întreagă de la îmbinarea peretelui cu acoperișul în jos și în sus și la pardoseală tăiați faianta nu stiu daca ați înțeles dar așa este puțin mai greu de montat faianța dar se poate monta eu am montat în Ungaria la un mini cartier. Sper ca v-am fost cu folos Cu stima Nelu 0752170901. P.s această lucrare nu se face la metru ci la înțelegere.

Bine ai revenit, Monica!

Cred ca dilema ta este legata strict de partea estetica a montajului. Prin urmare, sfatul meu este fie sa plachezi toti peretii, asa cum recomanda mai sus dl. Nelu, fie sa te limitezi la principalele arii de interes ale banii. Desigur ca situatia se complica in momentul in care obiectele sanitare (cada, wc-ul si lavoarul) nu sunt pozitionate simetric unele fata de celelalte, insa in acest caz puneti-va imaginatia la treaba si compuneti voi decorul baii. Te poti inspira din imaginile cuprinse in galeria foto a urmatorului articol: https://www.casadex.ro/2014/03/baia-din-mansarda-idei-de-amenajare-in-16-imagini/

Sa aveti spor la amenajat si decorat!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *