Categorii
Intrebari de la cititori

Cum pot amenaja o baie foarte mica, de 2×2?

Buna ziua. As vrea sa ma sfatuiti cum pot amenaja o baie foarte mica, care acum e cu vopsea pe pereti care a inceput sa se cojeasca, cada e din fonta, dar are niste ciobituri, nu are gresie ci mozaic, nu are aerisire. Are cam 2×2 cu latimea cazii cu tot. Instalatia sanitara e ok. Nu prea dispun nici de bani, nici de timp. Va multumesc anticipat!


Intrebare de la Karla, pe adresa redactiei: Cum pot amenaja o baie foarte mica, de 2×2?

Un răspuns la “Cum pot amenaja o baie foarte mica, de 2×2?”

Buna, Karla!

Inteleg ca banii sunt o problema in acest moment, insa parerea mea este ca pana si o cosmetizare superficiala a baii costa, plus ca nici nu va schimba prea mult aspectul actual al spatiului. Asa ca nu te vei alege decat cu niste bani cheltuiti, timp pierdut si un rezultat departe de a fi multumitor. O cada cu emailul sarit ar trebui reemailata, daca nu inlocuita cu una noua sau cu o cabina de dus, peretii cu vopseaua scorojita trebuie curatati in profunzime, reparati, tencuiti si cel putin vopsiti cu lavabila etc. Si toate acestea costa 🙂 Nu te pot sfatui sa acoperi vopseaua veche cu una proaspata si cred ca intelegi si tu motivul.

O alternativa ceva mai rapida si mai ieftina ar fi panourile decorative ce imita faianta sau alte finisaje. Insa nu le-as aplica pe intreaga suprafata a peretilor, ci doar pana la cel mult 170 cm inaltime, ceea ce inseamna ca portiunea superioara a peretilor oricum va trebui supusa unei renovari. Si tavanul la fel.

Imi pare rau, dar nu vad alte solutii pentru problema ta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *