Categorii
Intrebari de la cititori

Cum scap de depunerile din sita bateriilor de la chiuvete?

Buna ziua. Am o problema cu care cred ca se confrunta foarte multe persoane: depunerile care se acumuleaza in sita de la bateriile de la chiuvete. Stau la casa in Galati, sistemul public de furnizare al apei potabile. Dupa apometru am montat: un filtru Y si un filtru cu purjare care are in specificatii ca retine impuritatile de pana la 100 microni, adica 0.1 mm. Filtrul este luat din Dedeman la 160 ron.


Initial am banuit ca are scapari filtrul si l-am etansat la capetele sitei metalice cu silicon. Dar chiar si dupa aceasta operatiune tot se aduna depuneri in sitele bateriilor. Care ar fi explicatia? Distanta de la filtrele care sunt montate in groapa pana la baterii este de aprox 12 m. Poate fi calcarul care se depune pe teava dintre filtre pana la baterii si care se desprinde permanent care mai apoi se depune in site? Cum pot scapa de acele depuneri? A reusit cineva sa scape definitiv de acele depuneri din sitele bateriilor de la chiuveta? Multumesc.

Intrebare de la Costi, pe adresa redactiei: Cum scap de depunerile din sita bateriilor de la chiuvete?

Un răspuns la “Cum scap de depunerile din sita bateriilor de la chiuvete?”

Salutare Costi,

Daca vrei sa scapi de depunerile din filtrele bateriilor de la chiuvete trebuie sa montezi un alt filtru cu sita de filtrare de 0,5 microni.Sanatate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *