Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Curge apa la imbinari prin folia pentru acoperis


Prin folia de panza de 150 (folia nu este Bilka) pentru acoperis, adusa de reprezentantul de la Bilka curge apa la imbinari. E normal sa treaca apa la imbinari? Va picura si la formarea vaporilor? Ce sa facem sa nu fie prea tarziu? Tabla nu e pusa inca, reprezentantul se grabeste sa o monteze. Multumim pentru sfaturi!


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Curge apa la imbinari prin folia pentru acoperis.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

niko in septembrie 21st, 2016

Folia anti condens asa dupa cum ii spune si denumirea e strict impotriva condensului si nu a ploilor torentiale.Dupa ce se va pune tabla o sa vedeti ca n-o sa mai curga nimic

spayk in septembrie 25th, 2016

Nu folia nu e pusa bine nu trebuie sa curga decit foarte putin (condensul,brumata)la dolie poate v-au puso pe fertical .

spayk in noiembrie 29th, 2016

Daca curge la orce ploae e grav .E pusa de frizeri nu de mesteri aveti grija ca e o problema mai ales la doliii.Mester priceput in acoperisuri,o zi buna.In ce zona e lucrarea?Si ce firma v a lucreaza….

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii