Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Diferenta de calitate intre tabla faltuita cu Click si cea Faltz (cu masina)?


Buna ziua. Construiesc o casa la care acoperisul este ascuns cu atic. Ca si invelitoare pentru acoperis o sa folosesc tabala faltuita. As vrea sa stiu care este diferenta de calitate intre tabla faltuita cu Click si cea Faltz (faltuita cu masina). Multumesc, astept opiniile dumneavoastra.


Intrebare de la Petrus, pe adresa redactiei: Diferenta de calitate intre tabla faltuita cu Click si cea Faltz (cu masina)?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

mocanu in septembrie 21st, 2016

Buna ziua.
Tabla click , are un unghi minim al pantei , mai mare decat ce-a faltuita cu masina . Ba nuiesc ca este dublu falt imbinarea .Acest tip de faltuire este recomandata pentru tabla de zinc , nu zincata . procesul trehnologic poate deteriora zincarea .
In ambele cazuri , pana la lungimi de 7 m , tabla este dintr-o bucata . Faltuita permite lungimi de peste 10 m , masina de profilat se poate monta direct pe acoperis .
Cu stima Mocanu 0722235456

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii