Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Doresc sa modific un pod gol in mansarda locuibila


Buna ziua. Sunt interesata sa primesc oferte legate de convertirea unui spatiu gol (pod) in mansarda operationala, adica o camera si baie. Mentionez ca acoperisul a fost ridicat acum 10 ani, nu sunt urme de infiltrare de apa, nu exista nici un tip de izolatie termica, instalatie electrica sau canalizare, planseul (placa) este deja turnata, insa partea respectiva a casei unde as dori sa se faca renovarea este conectata cu o parte mai veche a casei, care are tavane foarte vechi. Asadar, ar fi necesare si servicii de consultanta incluse. Pentru oferte si mai multe detalii, va rog sa ma contactati la adresa lauracili13@gmail.com. Va multumesc anticipat.


Intrebare de la Laura, pe adresa rdeactiei: Doresc sa modific un pod gol in mansarda locuibila.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Nelu in septembrie 14th, 2016

Buna.Unde este locația? Aveți folie antivapori sub învelitoare? Partea mai veche este planșeu de lemn? Acestea sânt câteva întrebări de la mine. Dacă puteți faceti câteva poze cu partea unde doriți amenajarea si trimiteți la e-mail constructnelu@yahoo.com Nelu 0752170901

George Dragut in septembrie 16th, 2016

Buna ziua, daca inaltimea podului este suficienta pentru dvs,atunci proiectul este realizabil.Trebuie vazut si gandit ce fel de scara se potriveste si daca e spatiu necesar pentru aceasta.

attila in septembrie 16th, 2016

Buna ziua suntem din Harghita lucram in Bucuresti daca ne contactati, la nr
tel; 0744 207 743, si daca puteti trimite niste poze despre casa la
adress email; gerendahazak@freemail.hu Daca e in zona pot sa vin!
Cu respect!

Laura in septembrie 19th, 2016

Buna ziua tuturor si va multumesc pentru oferte. Asa cum am raspuns deja unora ce mi-au trimis niste oferte direct pe email, precizez ca este vorba de o casa in Ploiesti, Prahova.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii