Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa modific un pod gol in mansarda locuibila

Buna ziua. Sunt interesata sa primesc oferte legate de convertirea unui spatiu gol (pod) in mansarda operationala, adica o camera si baie. Mentionez ca acoperisul a fost ridicat acum 10 ani, nu sunt urme de infiltrare de apa, nu exista nici un tip de izolatie termica, instalatie electrica sau canalizare, planseul (placa) este deja turnata, insa partea respectiva a casei unde as dori sa se faca renovarea este conectata cu o parte mai veche a casei, care are tavane foarte vechi. Asadar, ar fi necesare si servicii de consultanta incluse. Pentru oferte si mai multe detalii, va rog sa ma contactati la adresa lauracili13@gmail.com. Va multumesc anticipat.


Intrebare de la Laura, pe adresa rdeactiei: Doresc sa modific un pod gol in mansarda locuibila.

4 răspunsuri la “Doresc sa modific un pod gol in mansarda locuibila”

Buna.Unde este locația? Aveți folie antivapori sub învelitoare? Partea mai veche este planșeu de lemn? Acestea sânt câteva întrebări de la mine. Dacă puteți faceti câteva poze cu partea unde doriți amenajarea si trimiteți la e-mail constructnelu@yahoo.com Nelu 0752170901

Buna ziua, daca inaltimea podului este suficienta pentru dvs,atunci proiectul este realizabil.Trebuie vazut si gandit ce fel de scara se potriveste si daca e spatiu necesar pentru aceasta.

Buna ziua tuturor si va multumesc pentru oferte. Asa cum am raspuns deja unora ce mi-au trimis niste oferte direct pe email, precizez ca este vorba de o casa in Ploiesti, Prahova.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *