Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Materiale necesare fosa septica, doua persoane


Buna ziua! As dori sa stiu ce materiale sunt necesare pentru constructia unei fose septice pentru 2 persoane! Va multumesc!


Intrebare de la Claudia, pe adresa redactiei: Materiale necesare fosa septica, doua persoane.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Fosa septica ecologica in septembrie 26th, 2016

Sfatul nostru este sa nu va construiti singuri fosa septica, ci sa apelati la o firma specializata in asa ceva. Chiar daca este mai costisitor, veti avea garantia lucrarii si veti reduce foarte mult riscul de a intampina probleme de functionare, cum ar fi mirosuri urate sau refulari.

ConstruireaCasei.wordpress.com in septembrie 26th, 2016

Cea mai simpla solutie este folosind 1-2 IBC-uri (recipenti de plastic de 1mc, de obicei asezati pe palet si cu ranforsari de aluminiu) si un put absorbant sau tunel de percolare (teava PP/PVC sanfrenata / taieturi cu flexul) + tevile PVC de 110 pentru legaturi intre IBC si put/dren. Piatra pentru put/dren si sapatura cu buldoexcavator. Cu cat se fac lucrurile mai bine, cu atat veti sta linistiti mai mult timp.

Acest model nici nu presupune vidanjare.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii