Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Oferte finalizare constructie casa P + 1 in Tulcea


Am o casa in constructie P+1! Mentionez: parterul este ridicat, placa este turnata si etajul este ridicat pana la nivelul geamurilor. Ma intereseaza terminarea constructiei etajului, acoperis, izolatie termica exterioara cu polistiren de 10 cm eps 80, usi si geamuri. Astept oferte de pret materiale plus manopera. Casa este in Tulcea. Multumesc anticipat.


Intrebare de la Cristi, pe adresa redactiei: Oferte finalizare constructie casa P + 1 in Tulcea.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Tulcea:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Nelu in septembrie 8th, 2016

Bună seara.pret informativ pt construcție 150-180euro/mp depinde de complexitatea proiectului. Preț informativ pt izolație la gri 90lei/mp. Preț uși și ferestre 129-170euro/mp pvc alb standard. Dacă pretențiile sânt cu dizanare în geamuri , ornamente,bombate,concave e.t.c se discută la fata locului. Cu stima Nelu 0752170901. E-mail constructnelu@yahoo.com

STEFAN in noiembrie 24th, 2016

Pentru o oferta serioasa si avantajoasa pentru dvs. nu ezitati sa ma contactati la tel. 0742 873 723 pentru a stabili impreuna o varianta pentru proiectul dvs.Numele meu este Stefan si raman la orice ora la dispozitia dvs.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii