Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte manopera termosistem si instalatie electrica

Doresc oferta pentru manopera:
1. termosistem 320 m2;
2. instalatie electrica cca 30 prize (5 intrerupatoare) si un tablou pe parter 30 prize (8 intrerupatoare) si tablu etaj si 20 prize (6 intrerupatoare) si tablou mansarda.
3. tencuiala interioara 320 m2.
Va multumesc.


Intrebare de la Constantin, pe adresa redactiei: Oferte manopera termosistem si instalatie electrica.

8 răspunsuri la “Oferte manopera termosistem si instalatie electrica”

Mester din jud.Teleorman efectuez lucrari de termoizolatii(vata bazaltica,polistiren extrudat/expandat),instalatie electrica.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Echipa constructori executam lucrari de constructii case si amenajari interioare, finisaje,tapet, placari polistiren, tencuieli + decorativa, zidarii,zugraveli, placari rigips,montaj gresie,faianta,parchet, instalatii saitare si electrice, montaj usi – ferestre.
Oferim calitate la preturi avantajoase in functie de nevoile clientului.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati !
Telefon 0744675181
Email : vasilemkl_rosu@yahoo.com

Buna ziua , Dl suntem o firma din Chitila in cadrul careia gasiti tot ce aveti nevoie pt amenajarea casei dumneavoastra.Daca doriti o colaborare cu noi va asteptam sa ne contactati In speranta unei colaborari de lunga durata Cu stima si respect, Tudor
Tel 0773725900
Email tudorelstirbug3@gmail.com

Buna ziua, pentru a putea face o oferta in cunostinta de cauza este nevoie de vizionarea lucrarii. Daca aveti disponibilitatate unei vizionari, am rugamintea sa ne contactati pe e-mail: raro_infra@yahoo.com ! Multumesc !

Buna ziua D-le Constantin

Suntem o echipa din Voluntari(Ilfov) si putem executa lucrarea pe care o prezentati pe site, doar daca aceasta este in Bucuresti sau Ilfov.
Pretul pentru aceasta lucrare este de 24.440 lei si include manopera si schela(este inclus si tencuiala decorativa, desi nu specificati in prezentare, iar pretul se va recalcula in functie de finisajul exterior dorit de dumneavoastra).

Pentru mai multe detalii sau contact:0744.310.445 sau cccristian77@yahoo.ro

Cu mult respect,
Cristian Costea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *