Categorii
Intrebari de la cititori

Pret estimativ in euro casa la rosu parter (am proiectul)

Buna ziua, as dori sa construiesc o casa la rosu. Casa sa fie din caramida, amprenta la sol a casei 92,24 mp. Casa este formata din 2 camere (4X3), living(4X4), baie(3X2), hol(2X2). Doresc sa nu fac placa la partea de acoperis, direct acoperis. Acoperisul sa fie din tigla rosie. Fundatia o dorim cu placa. Deci, as dori un pret estimativ in euro la rosu (astept raspuns si oferte pentru a construii). Aici este poza la proiectul facut de mana: alinmargarita.sunphoto. ro/project/107629159


Intrebare de la Alin, pe adresa redactiei: Pret estimativ in euro casa la rosu parter (am proiectul).

6 răspunsuri la “Pret estimativ in euro casa la rosu parter (am proiectul)”

SC.Lazar Total Constructii
VA OFERA SERVICII DE CONSTRUCTII- CASE-VILE-la rosu sau la cheie, cu materiale incluse,
in Bucuresti si Ilfov, lucram numai cu contract, unde aveti stipulata garantia , procese verbale pe faze de lucrari, facturi pe banii incasati, detalii cu proiect la adresa de email lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Buna ziua

Prețul pentru proiectul Dvs ajunge undeva la 5000€ – 6000€ depinde foarte mult de complexitatea proiectului.
Dacă doriți o oferta exactă pentru proiectul Dvs, va rog Trimiteți planșele la adresa menționata mai jos.
După oferta rog sa m-a contactați telefonic pentru a stabilii demararea execuției, bine’nteles dacă doriți sa colaboram.
Mulțumesc

Cu stima: Marius (construct)
Email: cennt2006@yahoo.com
Telefon: 0742737334

Buna ziua.

Solutia ce-a mai buna pentru dv , este sa face-ti doar pereti exteriori din ziarie s-au lemn , iar interioruyl tot din gipscarton . Acest lucru va permite sa modificati oricand configuratia interiorului . La acest tip de constructie , acoperisul se strijina doar pe peretii laterali .
Importanta este zi zona une doriti sa faceti aceasta lucrare . Pe site-ul nostru gasiti o parte din realizarile noastre in tara si in Franta .
Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii .
Cu stima Mocanu 0722235456 m_u_c1992@yahoo.com magicconstruct.ro

Sfatul nostru :
Plătiți un proiectant bun pentru a va putea face un proiect apt pentru toate aprobările necesare începerii lucrărilor ce trebuie să conțină extrase de materiale și cantități incluse în proiect (puteți cere oferte doar pentru manoperele executate stiind cantitățile de care aveți nevoie sa le procurați, sau puteți cere oferte cu materialele constructorului, stiind deja cantitățile care vor fi folosite – in acest caz ca si in primul, trebuie să dețineți controlul constructiei prin prezența dvs. în șantier și sprijinul unui expert în domeniul construcțiilor, recomandandu-va angajarea unui diriginte de șantier. Acesta va poate ajuta.
Va dorim succes.

Cu stima,
Fabricutza De Kasutze-Iasi
Marian Ivascu
maistru structuri construcții civile

foreman_construct_building@yahoo.com
0747878812

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *