Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Probleme montare, fisuri perete de gips-carton


Buna ziua, am construit un perete de gips-carton cu H=1,5m si L=1,7m, prins intr-un capat de un perete din caramida si baza prinsa in parchet (lungimea parchetului este perpendiculara pe latimea zidului). Peretele este pentru delimitarea spatiului, are structura dubla (16cm) si foi simple. Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui facut deoarece de o saptamana de la construirea lui a inceput sa scartaie cand ma misc prin camera si a aparut si o fisura la imbinarea lui cu peretele din caramida. Va multumesc.


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Probleme montare, fisuri perete de gips-carton.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Stefan 51 in septembrie 2nd, 2016

buna seara
problema nu e la perete ci la dv, ati gasit un cioban vopsit in rigipasar care a avut presupun meritul sa lucreze ieftin in rest… demolat si refacut cu meseriasi care stiu

mocanu in septembrie 2nd, 2016

Buna ziua,
Problema reala este , imbinarea a doua materiale de calitati diferite . Rigipsul are coeficientul de dilatare diferit de zidarie . Niciodata nu veti reusi sa eliminati fisura fara sa bagati un nmateruial elastec la imbinare (ex silicon ) s-au sa o acoperiti . Problema cu scartiitul nu ma pot pronunta .
Cu stima Mocanu . magicconstruct.ro

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii