Categorii
Intrebari de la cititori

Sa renovez casa batraneasca din Dambovita sau sa fac alta noua?

Buna ziua. Sunt din Pitesti, dar detin si o casa batraneasca veche de 50 ani in judetul Dambovita. Vreau sa-mi vand apartamentul din Pitesti si sa ma mut in acea zona. Intrebarea mea este: Sa renovez casa batraneasca care are 5 camere, este din caramida sau sa construiesc alta noua pe structura metalica sau lemn? Multumesc.


Intrebare de la Constantin, pe adresa redactiei: Sa renovez casa batraneasca din Dambovita sau sa fac alta noua?

5 răspunsuri la “Sa renovez casa batraneasca din Dambovita sau sa fac alta noua?”

Buna ziua!Suntem o echipa cu experienta din Prahova (va rog a vizita adresa noastră de Facebook homesteelconstruct pt a vedea lucrările efectuate de noi)..Sfatul noastru este sa consolidati casa din Dambovita dat fiind faptul ca este din cărămidă.In cazul in care luati o hotărâre in privinta constructie si doriti o oferta de pret pentru manopera/materiale ne putem auzii la nr 0720874667.

Buna ziua domnul Dan,

daca am o casa din caramizi de pamant ars, locuibila in prezent, dar cu unele crapaturi la un perete si cu ceva probleme la acoperis, veche de 80 ani, langa Timisoara, merita renovata? Casa se continua cu un grajd care nu are fundatie si aici s-au strambat peretii, aparand probleme cu acoperisul care este comun cu al casei.

Multumesc.

Buna Ziua,

Doresc colaborarea cu o firma serioasa si profesionala din Judetul PH,pentru o termoizolare exterioara a casei propietate personala,casa este P+M si este tencuita.Firma trebuie sa imi acorde:Schela, contract, garantie la lucrare,preturi de bun simt si lucrari pe care le-a executat in Judetul Ph pentru a le vedea personal.Nu acord cazare si nici mancare,dau cate o cafea si o tuica seara.Va multumesc anticipat si daca doriti o colaborare de bun simt cu mine, in vederea efectuarii lucrarii,va astept cu propuneri dupa data de 3 octombrie a.c.La telefonul:0772701305

Buna ziua,
Consolidarea unei cladiri existente este o treaba foarte complicata.
Sunt necesare lucrari de subzidire fundatii, samburi(stalpi) din beton armat la intersectea zidurilor si pentru bordajul golurilor.Consolidarea peretilor se face cu plsa sudata de 4mm, montata dupa desfacerea tencuielii existente si curatirea rosturilor pe o adancime de 2cm. Plasa, se ancoreaza in perete cu ancore din OB, in medie 4buc/mp, si va fi inglobata in grinda de fundatie ce se va executa peste subzidire in exteriorul/interiorul peretelui, si centura peste perete, va fi tencuita cu un strat de 5cm mortar T100 (ciment cu agregate spalate 0-7mm). Lucrurile sunt si mai complicate daca este necesara o noua compartimentare si ridicarea a acoperisului. Dupa 50ani este evident ca invelitoarea trebuie schimbata, iar, sarpanta, astereala, saceacul, reparete sau inlocuite. Meseriasi sa faca astfel de lucrari nu prea gasiti sau sunt foarte scumpi. Sfatul meu este sa faceti una noua pe placul si necesitatile dumneavoastra.
Acord consultanta pentru executie/reparatie case 0727344251

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *