Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sfat – pereti gri argintiu combinati cu tapet alb cu gri?


Un sfat sa-mi oferiti, va rog! La sufragerie am parchetul alb cu insertie fina de gri, usi venghe, perdea alb cu gri si negru, covor gri cu negru, mobila alba cu negru iar fotoliile bej. Pot face peretii de un gri argintiu metalizat combinati doi pereti cu tapet alb cu gri? Va multumesc!


Intrebare de la Zina, pe adresa redactiei: Sfat – pereti gri argintiu combinati cu tapet alb cu gri?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in septembrie 23rd, 2016

Buna, Zina!

Desi „curat”, decorul descris de tine pare a fi destul de monoton. Eu as inlocui tapetul alb cu gri cu unul care sa contina putina culoare. De pilda, un tapet alb cu dungi mov, lila si gri sau un imprimeu floral in nuante de lila si verde olive. Consider ca putina culoare va inveseli si anima putin decorul, cel compus exclusiv din nonculorile alb, negru si gri fiind mai sever si rece. Iar daca vei decide sa-mi urmezi sfatul, vei descoperi ca in acest fel vei putea folosi culoarea de pe tapet in calitate de accent cromatic si pentru alte zone ale sufrageriei tale: o vaza, cateva pernute decorative etc.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii