Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vreau sa fac bucatarie intr-un dormitor, dar e lipit de baie


Buna seara, rugaminte mare suntem in impas. Am de renovat un dormitor in care vreau sa fac bucatarie, are perete comun cu baia si peretele exterior este la strada. In spate este lipit de casa vecinului si un perete cu fereastra este in curtea mea. Exista vreo posibilitate sa nu intru din baie in bucatarie? Bine stiu, pot sa intru din curte dar alte ideei? Am omis dimensiunile sunt de 4/4 si baia are 2.8/4. Multumesc din suflet.


Intrebare de la Ilinca, pe adresa redactiei: Vreau sa fac bucatarie intr-un dormitor, dar e lipit de baie.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in septembrie 4th, 2016

Buna, Ilinca!

Te rog sa ne trimiti o schita a casei tale. Nu te pot ajuta fara sa vad cum arata intreaga casa. Adresa la care ne poti trimite schita cu toate dimensiunile, pozitia usilor si ferestrelor este andrei@casadex.ro

Andrei in septembrie 13th, 2016

Adaug schita mai jos si textul mailului:

Bucătăria in locul dormitorului cu specificația ca acesta e planul etaj, iar parterul este identic, singura diferenta este ca baia de jos nu are usa afara in locul ei am fereastra si acest perete este la nivelul celor 2 dormitoare, baia de jos este mai mare. nu stiu daca am reușit sa explic corect. dar va mulțumesc din suflet. zona portocalie vreau sa fie bucătărie.

Victoria in septembrie 13th, 2016

Sper ca am atasat imaginea primita la intrebarea corecta, deoarece intrebarea si schita au fost expediate de pe adrese de mail diferite. De asemenea, n-am inteles exact care este incaperea pe vrei sa o transformi in bucatarie: dormitorul sau zona colorata in portocaliu? Astept precizarile necesare.

Multumesc!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii