Categorii
Utile

Vrei sa cumperi un pistol de vopsit – ce trebuie sa stii

pistol-de-vopsit-peretii-mobila-si-alte-suprafeteDaca vrei sa improspatezi aerul din locuinta ta sau pur si simplu sa schimbi culorile peretilor de care te-ai plictisit, te sfatuiesc sa incerci sa o faci singur; vei economisi bani pentru cadourile de sarbatori cu care sa-i bucuri pe cei dragi. Zugravitul poate deveni simplu si chiar distractiv daca te vei ajuta de un pistol de vopsit.


Un pistol de vopsit bun este capabil sa pulverizeze vopsele lavabile, lacuri, amorse, bait, vopsele auto sau pentru lemn etc. Este ideal si isi dovedeste eficienta in special pe suprafete intinse, asa cum sunt peretii.

Cum poti alege un pistol de vopsit performant

– Puterea:
Un pistol bun pentru lucrari ocazionale in casa sau in gradina (pe care il poti folosi la vopsirea gardului, mobilierului de gradina etc), trebuie sa aiba o putere de minim 400 W, pana la 700 W.

– Capacitatea rezervorului:

Recomandarea specialistilor este ca rezervorul pentru vopsea sa aiba o capacitate de circa 800 ml; in cazul in care este mai mare este greu de manevrat, in cazul in care este mai mica trebuie umplut prea des.

– Viteza de acoperire:

Alege un pistol de vopsit cu jet reglabil in trepte sau progresiv; iti ofera mai multe posibilitati de manevra. Un debit de circa 100 ml de vopsea pe minut este suficient de bun, iar daca aparatul iti acopera 1 mp de suprafata in 2 minute inseamna ca este un aparat performant.

– Indicatorul care sa-ti dea nivelul de umplere a rezervorului de vopsea nu trebuie sa lipseasca.

– Duzele speciale pentru diferite tipuri de vopsele, sau furtunul pentru suprafete mari nu trebuie sa lipseasca nici ele din dotare.

Sursa foto: Alibaba

2 răspunsuri la “Vrei sa cumperi un pistol de vopsit – ce trebuie sa stii”

Foarte bune informatiile.Multumim pentru ele.Poate cineva ne spune de unde sa achizitionam un asa pistol.Cu stima, Violeta

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *