Categorii
Intrebari de la cititori

Care este cea mai ieftina varianta pentru casa de vacanta?

Buna ziua, ma intereseaza o casuta de vacanta foarte mica, adica un dormitor de 3×4, o baie de 2×2, un hol de 2×2 si o bucatarie de 2×5 adica suprafata totala sa fie de 5×6 aproximativ 30 mp. Aceasta casuta sa fie pe placa de ciment nu pe fundatie. Care este varianta mai ieftina de constructie? Cu BCA sau cu placi sandwich si cat m-ar costa materialele de la ciment pana la acoperis? Multumesc.


Intrebare de la Diana, pe adresa redactiei: Care este cea mai ieftina varianta pentru casa de vacanta?

5 răspunsuri la “Care este cea mai ieftina varianta pentru casa de vacanta?”

Exista rulote cu tot ce trebuie in ele si suprafata de 20 mp, baie, bucatarie, la la cca 5000 Euro din Italia (Fiat s-au specializat pe acestea) sau Germania. Pe Internet, sau mai rentabil direct de la vanzatorul din strainatate.

Multumesc de raspuns, dar nu ma intereseaza rulota, am vazut si la noi in tara case mobile la fel cum spuneti cu tot ce trebuie in ele , dar eu vreau chiar o casuta asa cum am spus pe placa de ciment. De aceea doresc sa stiu cat ciment trebuie pt placa, cat bca,cat liant pt bca si daca structura poate fi din bare de fier? Poate ma ajuta cineva cu aceste inf. Eu sunt din Vrancea si am si terenul necesar constructiei. multumesc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *