Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma pentru modernizare apartament 2 camere, Caras Severin

Caut o companie / persoana serioasa pentru a moderniza un apartament cu 2 camere (+ boxe la subsol) in Resita, Caras Severin. Apartamentul a fost construit in 1951 (bloc din caramida cu 2 etaje), are 62 mp, si doresc sa il modernizez de la a-z (pereti, tavan, instalatie electrica, sanitara, etc). Caut designer care sa ne indrume cum s-ar putea moderniza si as dori un pret informativ la manopera si (cat s-ar putea la materiale). Rog seriozitate si experienta in domeniu. Multumesc frumos!


Intrebare de la Bogdan, pe adresa redactiei: Caut firma pentru modernizare apartament 2 camere, Caras Severin.

2 răspunsuri la “Caut firma pentru modernizare apartament 2 camere, Caras Severin”

Bună ziua!

Vă rugăm să ne trimiteți informații despre lucrările pe care doriți să le executăm.Avans 30%.REDUCERI (pentru ajutor oferit)până la 50% – la manoperă.
Lucrăm și cu contract de antrepriză și in regie proprie.
Lucrăm cu ingineri și oameni calificați.
Silvestru Sterie (Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Buna ziua, suntem o companie noua dar cu o echipa de meseriași cu peste 20 de ani de experiența in construcții și amenajări interioare. Putem executa orice lucrare de la A la Z: turnat șapă, termoizolare, instalații electrice, sanitare, gresie, faianță, montare de uși, geamuri -pachet complet. Pentru noi prețul contează mai puțin. Vrem sa ne afirmam in domeniu, și vom face în așa fel încât să fim cu toții mulțumiți. Dvs de preț și de calitatea lucrărilor, iar noi de Mulțumirea Dvs. Mai multe informații puteți afla la 0721707960. O zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *