Categorii
Intrebari de la cititori

Culoare mocheta sau covor pentru dormitor

Buna ziua! As dori sa cumpar o mocheta pentru dormitor, dar nu stiu ce culoare. Parchetul si 3 bucati de mobilier sunt maro-galbui, 2 bucati de mobiler sunt maro-roscat, peretii sunt roz pal, iar canapeaua si jaluzele sunt turcoaz. Eu ma gandeam la un maro putin inchis, ca sa fie un contrast, camera e destul de deschisa. Este o idee buna? Sau ar trebui sa fie un covor in nuante deschise ca mobilierul?


Intrebare de la Mara, pe adresa redactiei: Culoare mocheta sau covor pentru dormitor.

2 răspunsuri la “Culoare mocheta sau covor pentru dormitor”

Buna, Mara!

Desi imi plac decorurile colorate, cred (cel putin asa cum imi imaginez din descrierea ta) ca dormitorul tau are prea multe culori care nu stiu cat de bine arata impreuna. De pilda, eu as renuna la rozul de pe pereti, fie el si pal, in favoarea albului avand in vedere ca la canapeaua turcoaz nu poti renunta. As zugravi peretele din spatele canapelei intr-un coraille bogat, as agata pe el un set de tablouri sau fotografii in rame albe, iar covorul l-as alege intr-o nuanta neutra de nisipiu 🙂

Parchetul din sufrageria de bloc este de lemn, vechi , patat mai ales la intrarea in camera si nu mai poate fi reconditionat. Eu vreau sa-l acopar cu mocheta. Sotul meu zice ca e demodata mocheta. Asa sa fie?
Mulțumesc pt răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *