Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Culoare parchet si pereti daca draperia e maro


Buna ziua! Renovez o camera si am luat o draperie de culoare maro cu cerculete de maro inchis sau mai deschis si o cuvertura la fel. As vrea sa stiu ce culoare trebuie sa aiba parchetul si peretii? Multumesc.


Intrebare de la Diana, pe adresa redactiei: Culoare parchet si pereti daca draperia e maro.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in octombrie 23rd, 2016

Buna, Diana!

Se pare ca ti-au mers direct la suflet draperiile si cuvertura din moment ce ai decis sa compui decorul camerei respective in jurul lor :) Pentru parchet iti propun sa alegi acelasi model/culoare ca cel folosit si in celelalte spatii ale locuintei tale. Asa este recomandat pentru obtinerea unei continuitati vizuale a decorului. Pentru pereti insa poti alege atat albul, cat si o nuanta deschisa si placuta de bej. Ideea este sa mergi pe nuante deschise, ca sa poti obtine un contrast placut cu draperiile achizitionate. Nu ai spus nimic despre mobila, dar cred ca realizezi ca si aceasta are un rol important in definirea decorului :)

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii