Categorii
Intrebari de la cititori

Culori hol si bucatarie intr-un apartament cu usi interior nuc

Buna ziua! Am renovat un apartament cu 2 camere si vreau sa dau comanda de mobila pentru hol si bucatarie, sfatuiti-ma ce culori sa aleg avand in vedere ca usile de interior sunt nuc inchis, peretii albi si parchetul stejar nova natur.


Mentionez ca bucataria este unita cu holul si extinsa in balcon (am mutat chiuveta, cuptorul electric si plita), am pus faianta bej doar in balcon.
Pe hol vreau sa pun un cuier cu pantofar si un dulapior, am un spatiu in care a fost o debara si as vrea sa fac un dressing cu usi culisante. Eu m-am gandit la mobila alba, iar dressingul sa-l fac cu oglinzi. Se potrivesc peretii albi cu mobila alba? E prea mult alb? Sa aleg alta culoare? Ce culoare sa aleg pentru blatul de bucatarie? Ce culoare sa aleg pentru masa si scaune? Ce culoare sa aleg pentru covoare? Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi.

Intrebare de la Paula, pe adresa redactiei: Culori hol si bucatarie intr-un apartament cu usi interior nuc.

Un răspuns la “Culori hol si bucatarie intr-un apartament cu usi interior nuc”

Buna, Paula!

Nu vad nimic gresit in alegerea unui dulap alb intr-o incapere zu peretii albi, mai cu seama cand incaperea cu pricina este un hol. Poate n-am inteles eu corect din intrebare, dar vrei sa mergi pe alb si pentru mobila de bucatarie. Sunt sigura ca vei fi multumita de rezultatul final. Blatul poate fi asortat cu usile de interior sau cu pardoseala din bucatarie, dar si cu faianta din zona blatului de lucru. Cat despre culoarea mesei, iti recomand sa citesti urmatorul articol: https://www.casadex.ro/2016/08/afla-cum-alegi-culoarea-mesei-din-bucatarie/

Nu stiu ce recomandare sa-ti fac la capitolul covoare, intrucat nu am inteles unde vrei sa le asterni. In cazul in care te gandesti la bucatarie, sugestia mea ar fi sa te orientezi spre un covoras neutru din iuta sau sisal, este modern, practic si frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *