Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc o constructie lipita de cea existenta

Buna ziua. Banuiesc ca este tarziu acum pentru ca vine iarna, dar intentionez la primavara sa fac o mica constructie. Am observat ca pe acest forum toti constructorii doresc un plan al constructiei pentru a putea face o oferta cat de cat corecta. Am sa incerc sa detaliez ceea ce doresc astfel incat sa fiu cat mai aproape de adevar.


In curtea unde doresc sa construiesc exista deja o constructie de 50 mp parter si etaj facuta din BCA. As dori sa fac o constructie lipita de cea existenta. Constructia va fi de fapt o camera de 7×5 m care va fi dispusa pe 2 nivele. in alta ordine de idei intentionez sa dau jos acoperisul constructiei existente care este doar lemn fara tigla si care este executat intr-o apa si sa fac un acoperis care sa cuprinda cele doua constructii. Acoperisul va fi in 2 ape pe jumate de constructie si intr-o apa pe cealalta jumatate. Fundatia o sa o fac in functie de recomandarea constructorului deoarece nu am proiect pe aceasta anexa si nici nu voi avea. Se va mai executa in fata cladirii o terasa de lemn in suprafata de 6 mp. Nu se face scara pentru ca deja exista scara catre etaj. In partea a doua a lucrarii vreau sa izolez exterior toata casa cu polistiren de 10 cm si sa tencuiesc cu decorativa. Suprafata exterioara care trebuie izolata are aprox 300 mp. Va rog respectuos sa imi faceti oferte de pret pentru manopera la toata aceasta lucrare. Locatia este in Bucuresti sector 5 si constructia va fi din BCA sau caramida cu stalpi, placa beton.

Intrebare de la Calin, pe adresa redactiei: Doresc o constructie lipita de cea existenta.

2 răspunsuri la “Doresc o constructie lipita de cea existenta”

Buna. Preț informativ 170euro/mp desfășurat construcția la roșu. Pt acoperiș 190lei/mp cu materialele incluse si învelitoare țiglă metalică, pt izolație 80-120lei/mp depinde de grosimea izolatori. Aceste preturi sânt actuale . Cu stima Nelu 0752170901.

Buna ziua,
Nu este tarziu pt inceperea lucrari.Noi suntem o firma din Chitila si va garantam ca va terminam lucrarea in cateva sapt,Daca doriti o colaborare cu noi va asteptam sa ne contactati
In speranta unei colaborari de lunga durata,
Cu stima si respect,Tudor
Tel 0773725900
Email tudorelstirbug3@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *