Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Exista firme care fac documentatia? Constructie Brasov


Buna ziua, ma gandesc sa incep constructia unei case in Brasov, insa nu am timp sa ma ocup de documentatia necesara: studiu geo, autorizatie de constructie, certificat de urbanism etc etc.
Exista firme care sa ofere astfel de servicii? Si daca da, cum se procedeaza si care sunt costurile?


Intrebare de la Manuela, pe adresa redactiei: Exista firme care fac documentatia? Constructie Brasov.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Bogorodea Florin in octombrie 4th, 2016

Bună ziua!
În primul rand trebuie sa va anunț ca nu oricine poate întocmi documentația de autorizare a construcției, ci doar persoanele autorizate în acest sens.
Ca răspuns la întrebarea dumneavoastră sa știți ca în orice oraș veți găsi o firma autorizata în acest domeniu.
Iar dacă nu sunteți mulțumit de ceea ce găsiți în oraș oricând va puteți îndrepta spre o alta firma din alt oraș.
În legătură cu prețul, cel mai corect ar fi sa se știe ce anume vreți sa faceți ca mai apoi sa va spună care e pretul proiectului.
În speranța că am putut fi de ajutor va doresc mult succes în derularea proiectului. Pentru mai multe detalii ma puteți contacta la nr. de tel. 0786355646

Kovacs Bela in octombrie 4th, 2016

Bunã seara
Oferta noastrã pentru pretul intocmirea documentatiei tehnice proiect tehnic (constructii+instalatii)pentru obtinerea autorizatiei de construire faza D.T.A.C.este de 10 euro/ suprafata desfãsuratã la care se adaugã costurile+ taxele pentru obtinere avize cerute in certificatul de urbanism apã canal,electrica,sanitar,mediu total cca.1500 lei,plus cost studiul geotehnic cca. 600 lei,studiu topografic cc.800 lei.Ne puteti contacta la e;mail.kovacsbela0056@gmail.com, nr. tel.0746404629.
Cu stimã si respect Kovacs

Camelia in octombrie 5th, 2016

Va pot recomanda firma care ne-a facut noua proiectul,documentatia,inclusiv avizele.Am primit dosarele in mana si le-am depus la primarie pt obtinerea autorizatiei de constructie.Totul a fost ok si nu am fost intorsi inapoi de la primarie pt vreo problema.Sunt din Brasov si daca doriti sunati-ma la 0722933404

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii