Categorii
Intrebari de la cititori

Gresie antracit deschis sau travertin?

Buna ziua. Vreau sa renovez apartamentul, mie imi place gresia antracit deschis, iar sotiei travertin. Care culoare ar fi mai potrivita? Si cu ce faianta s-ar potrivi in baie / bucatarie? Parchetul inca nu a fost ales. Multumesc.


Intrebare de la Catalin, pe adresa redactiei: Gresie antracit deschis sau travertin?

Un răspuns la “Gresie antracit deschis sau travertin?”

Buna, Catalin!

Travertinul poate avea mai multe nuante, asa ca nu stiu la ce culoare te referi. Apoi, oricat mi-as dori sa va pot da un raspuns clar, decizia va apartine si trebuie sa o luati atat in functie de preferinte cat si in raport cu celelalte finisaje pe care le veti achizitiona, astfel incat sa obtineti, la final, un decor armonios si placut. Mie, personal, imi plac mai degraba nuantele travertinului, le consider mai calduroase si mai placute intr-un camin, insa asta este parerea mea. Griul antracit, pe de alta parte, desi rece si sobru, este foarte usor de asortat si poate sta la baza compunerii unui decor modern, daca asta va doriti. Insa nici travertinul nu se asorteaza greu si poate face parte dintr-un decor modern.

Nici la capitolul faianta nu cred ca va pot ajuta, intrucat nu va cunosc gusturile si preferintele cromatice, la fel cum nu stiu cat de mari/mici sau luminoase sunt baia si bucataria voastre 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *